март 20, 2023

Илиян показа за пръв път наследника си

https://kliuki.net/kliuki/iliyan-pokaza-za-prav-pat-naslednika-si/142273 Kliuki.net
Илиян показа за пръв път наследника си

Певецът прибра вкъщи новородения Ицо и майка му Камелия

Илиян показа за пръв път новородения си син Ицо. Поп фолк певецът на скри радостта си при изписването на малчугана и майка му Камелия от столична клиника. Звездата с гордост позира за снимки с половинката си и наследника им преди да ги отведе у дома.

[caption id="attachment_59560" align="alignleft" width="277"]Илиян показа сина си Илиян показа сина си[/caption]

Като истински джентълмен, Илиян посрещна Камелия с огромен букет цветя и с умиление гушна малкото си момченце. Щастливите родители се снимаха и с персонала на болницата, които се грижеха за танцьорката по време на бременността и раждането й.

iliqn sin1Припомняме ви, че Илиян и Камелия изненадаха голяма част от хората в шоубизнеса с връзката си. Певецът и танцьорката от балет "Нова" дълго време криеха, че са заедно. Нещо повече, за звездата на Пайнер упорито се говореше, че отново се е събрал с бившата си Бела, като дори се заговори и за брак между тях.

Тази информация обаче си остана в сферата на слуховете. Още повече, когато се разбра, че Камелия чака дете от него. Щастливият баща отпразнува раждането на сина си в компанията на най-близките си, научиха от Блясък.