април 27, 2024

Илиян сам на парти – прегръща се с Джорджиа! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/iliyan-sam-na-parti-pregrashta-se-s-dzhordzhia-snimki/143065 Kliuki.net
Илиян сам на парти – прегръща се с Джорджиа! (СНИМКИ)

Илиян дойде сам на парти, без красивата си половинка и вместо това се запрегръща с колежката си Джорджиа

Илиян дойде сам на партито за рождения ден на Горещо, забеляза Kliuki.net!

[caption id="attachment_65353" align="alignright" width="300"]Илиян сам на парти - прегръща се с Джорджиа Илиян сам на парти - прегръща се с Джорджиа
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Фолк певецът остави у дома половинката си и скоро роденото си бебе. Вместо да бъде при тях или с тях на купона, той се заприказва с колеги и се запрегръща с Джорджиа.

Разбира се, най-вероятно проблеми в двойката няма, а просто са решили майката да гледа сина им, а Илиян да се позабавлява и да уважи Венета Райкова.

[caption id="attachment_65354" align="alignleft" width="300"]Илиян си говори с колеги на рождения ден на Горещо Илиян си говори с колеги на рождения ден на Горещо
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Изпълнителят е особено щастлив, че стана татко през януари.

С неговата прекрасна Камелия дори обмислят да се венчаят, но кога точно ще се случи това, засега е една голяма тайна. Илиян и Камелия предпочитали да скрепят отношенията си официално, но не бързали чак толкова, затова всичко ще стане поетапно.

Най-вероятно двамата ще се скрият извън България, за да могат спокойно да си организират церемонията. Изглежда Илиян не се чувства комфортно със славата на гърба си, а фенките около него допълнително създават напрежение.

Илиян рядко обсъжда личния си живот и предпочита да го държи забулен в мистерия.

Нямаше как обаче да не се разбере, че той прекрати дългата си връзка с предишната си изгора, а после се взе с Камелия, която го дари с наследник.

Вижте сами как си изкарва сам на партито Илиян!