април 19, 2024

Инцидентът с Михаел Шумахер заснет на видео!

https://kliuki.net/kliuki/incidentat-s-mihael-shumaher-zasnet-na-video/142147 Kliuki.net
Инцидентът с Михаел Шумахер заснет на видео!

Не са верни слуховете, че легендарният пилот се е спускал с близо 100 километра в час

Видео е заснело кошмарното падане със ски на Михаел Шумахер, след което легендарният пилот изпадна в кома и все още се бори за живота си. Немски турист разкри, че е заснел инцидента точно в момента, в който Шуми пада и удря фатално главата си в камък. Мъжът е снимал приятелката си и случайно е хванал и трагедията, научиха от hotarena.net.

[caption id="attachment_58614" align="alignleft" width="300"]Случаен свидетел е заснел падането на Михаел Шумахер Случаен свидетел е заснел падането на Михаел Шумахер[/caption]

От немския вестник Der Spiegel потвърдиха, че действително сънародникът им, чието име не се споменава, е бил само на метри от падането на пилота. На заден план във видеото се вижда леко размазан скиор, който се спуска извън пистата и малко след това пада. За автора на клипчето се знае само, че е на 35 години и работи като стюард.

От френските спецслужби са иззели видеото от смартфона и тепърва ще изясняват дали действително скиорът на него е Шумахер. Утре се очаква полицията да прегледа и клипчето, заснето от малката, дигитална камера, която Шумахер е носел на каската си. Засега е ясно само, че първоначалната информация, че пилотът се е спускал по склона с близо 100 километра в час не е вярна. Скоростта му е била не повече от 19-20 км/ч.