януари 29, 2023

Индира и Борислав ни лъготят - платиха им за бурната "игра"?!

https://kliuki.net/kliuki/indira-i-borislav-ni-lagotyat-platiha-im-za-burnata-igra/142801 Kliuki.net
Индира и Борислав ни лъготят - платиха им за бурната "игра"?!

Индира и Борислав ни лъготят със своето голямо привличане, което уж достигна до кулминация

Индира и Борислав ни лъготят със своето голямо привличане, което уж взе връх в банята, научи Kliuki.net!

Вече ви разкрихме, че двамата имат особен интерес камерите да са насочени към тях и затова толкова са се „вживяли” в тази страстна история по между си.

[caption id="attachment_63271" align="alignright" width="300"]Индира и Борислав ни лъготят - платиха им за тази "игра" в Къртицата?! Индира и Борислав ни лъготят - платиха им за тази "игра" в Къртицата?![/caption]

Подозират ги всички зрители, подозират ги даже и техни близки.

„Индира влезе да доказва някои неща на баща си, яде скорпиони за това, тя въобще не може да ни заблуди, че е толкова хлътнала по Борислав…”, споделят нейни познати, които са убедени, че всичко е блъф.

Обаче снощи от Къртицата решиха да ни покажат, че те са преминали границата и от спалнята са се пренесли под душа, където са се отдали на ласки. „Друг път, първо нищо не се видя, второ сцената беше изрязана, май ни мотат отново!”, категорични са във виртуала.

Индира и Борислав издаваха пикантни звуци, но всичко беше доста пресилено и изкуствено. Не става ясно дали двамата наистина са стигнали до края, защото тези кадри бяха запазени в тайна.

По всяка вероятност на тях им е платено да се правят на разгорещени, за да вдигнат рейтинга на предаването, твърдят и хора, които са във връзка с екипа на Къртицата.

Индира и Борислав много бързо се впуснаха в тази авантюра и на третия ден даже я изконсумираха – как ли пък не?! (виж видеото ТУК)

А вие считате ли, че ни заблуждават и взимат за канарчета с лудориите между Индира и Борислав?