март 29, 2024

Индира и Христина от Къртицата са били в Сървайвър, продуцентите крият!

https://kliuki.net/kliuki/indira-i-hristina-ot-karticata-sa-bili-v-sarvayvar-producentite-kriyat/142769 Kliuki.net
Индира и Христина от Къртицата са били в Сървайвър, продуцентите крият!

Индира и Христина са много по-подготвени от останалите участници за изпитанията в Къртицата

Индира и Христина от Къртицата влизат подготвени в шоуто! Двете участнички са на светлинни години пред конкурентите си по отношение на справянето с тежки изпитания. И причината за това е съвсем простичка - двете дами са участвали в един от предишните сезони на Сървайвър. Информация, която беше услужливо скрита от създателите на Къртицата.

[caption id="attachment_62954" align="alignleft" width="300"]Индира и Христина от Къртицата са участвали в Сървайвър Индира и Христина от Къртицата са участвали в Сървайвър[/caption]

Това породи множество съмнения у зрителите. "Защо при представянето им не казаха, че Индира и Христина са участвали в Сървайвър? За всички други участници споменаха, ако са били и в друго риалити. Само за тях не", недоумяват феновете. Част от тях дори заподозряха конспирация в избора на Индира и Христина сред участничките и премълчаването на този факт от миналото им. Появиха се мнения, че една от двете дами е стягана за победителка и затова ще бъдат бутани с всички сили напред.

"Те не са равностойни с останалите! Живели са при много по-тежки условия в Сървайвър и това им дава предимство в изпитанията", смятат форумци. Допълнително недоумение буди и фактът, че Индира и Христина се правят, че не се познават. Двете не си обелват и дума, сякаш никога преди не са се виждали. А истината е, че те не само, че са участвали в Сървайвър, ами дори бяха и в общ сезон на изданието - през 2009 година.