май 03, 2024

Индира Касимова напусна Къртицата с куп контузии

https://kliuki.net/kliuki/indira-kasimova-napusna-karticata-s-kup-kontuzii/143063 Kliuki.net
 Индира Касимова напусна Къртицата с куп контузии

Индира Касимова напусна Къртицата с куп контузии, загуби от Емил

Индира Касимова напусна Къртицата с куп контузии снощи. След поредното изпитание, серия нови премеждия, чаровната танцьорка напусна предаването с овации. С огромно съжаление Индира си тръгна от предаването, а Емил остава в изолатора на Къртицата. А зрителите вече се чудят дали той не е Къртицата.

Индира напусна битката, след като за пореден път не успя да се справи с мисия. Танцьорката дори твърдеше, че не страха от високото, а лошия вятър й е попречил да завърши изпитанието успешно. Танцьорката с огромна радост си тръгна обаче от предаването. И сподели, че макар да е изгубила играта е повече от щастлива, че си тръгва.

[caption id="attachment_65332" align="aligncenter" width="300"]Индира с куп контузии в Къртицата Индира с куп контузии в Къртицата[/caption]

Индира Касимова си тръгна в един особено напрегнат момент, когато ситуацията в бърлогата на Къртицата стана направо взривоопасна. Формираха се лагери, оформяха се коалиции, зрителите станаха свидетели на невиждани скандали. Танцьорката бе повече от щастлива да се махне от играта в този момент. Още повече, че бе претърпяла достатъчно контузии.

[caption id="attachment_65331" align="aligncenter" width="300"]Танцьорката е щастлива, че си тръгна Танцьорката е щастлива, че си тръгна[/caption]

Ужилвания от скорпион, падане, ухапвания от червеи по лицето, както и нова контузия на ръката са само част от травмите на Индира Касимова. Танцьорката, освен това бе зарязана пред цяла България, което все пак не успя да й спечели особено съчувствие от страна на публиката.