март 29, 2024

Ирен Кривошиева: Ценях Мария Данаилова, нямам вина за смъртта й!

https://kliuki.net/kliuki/iren-krivoshieva-cenyah-mariya-danailova-nyamam-vina-za-smartta-y/143435 Kliuki.net
Ирен Кривошиева: Ценях Мария Данаилова, нямам вина за смъртта й!

Ирен Кривошиева проговори за смъртта на Мария Данаилова, отхвърли всички обвинения срещу себе си

Ирен Кривошиева проговори за смъртта на Мария Данаилова. По думите на бившата актриса, тя изключително много е уважавала съпругата на Стефан Данаилов, макар двете да са имали конфликт.

Въпреки че описа отношенията си с актьора в книга, и дори влезе във „ВИП Брадър“ Ирен Кривошиева не смята, че е допринесла за лошото здраве на манекенката.

[caption id="attachment_68502" align="alignright" width="300"]Ирен Кривошиева отрече да е виновна за смъртта на Мария Данаилова Ирен Кривошиева отрече да е виновна за смъртта на Мария Данаилова[/caption]

Самата Ирен Кривошиева, споделя, че изключително много съжалява за загубата на Ламбо, но не смята, че има вина за смъртта на Мария Данаилова. По думите на актрисата, тя изключително много е уважала съпругата на артиста. И не смята, че е отговорна за крехкото й здраве. Тя е категорична, че Мери е била невероятна жена, дарена с голямата награда Стефан Данаилов да бъде с нея до последния й дъх.

Актрисата по собствен начин изживява трагедията на семейство Данаилови. И се възхищава от силната воля на Мария Данаилова, съумяла да застане плътно до съпруга си в трудните мигове. Тя ще отдаде своята почит към нея, но след погребението, за да осуети нови злостни нападки и клюки. И в тишината на вечния покой ще засвидетелства доброто си отношение към починалата.