юни 08, 2023

Ирена Кирова на работа при Гущеров, завъртя му главата?

https://kliuki.net/kliuki/irena-kirova-na-rabota-pri-gushterov-zavartya-mu-glavata/144735 Kliuki.net
Ирена Кирова на работа при Гущеров, завъртя му главата?

Ирена Кирова се е уредила на заплата при гаджето на сестра си без да притежава каквито и да е компетенции

Ирена Кирова се облажи сериозно от връзката на сестра си Мария с Християн Гущеров. Госпожицата се уреди на работа в компанията на богаташа, при това на доста солидна заплата. На всичкото отгоре Ирена Кирова не притежава абсолютно никакви умения, Които по принцип се изискват за заеманата от нея нова длъжност. Която всъщност не е точно дефинирана.

[caption id="attachment_80609" align="alignleft" width="300"]Ирена Кирова и Мария Ирена Кирова и Мария[/caption]

Знае се само, че Ирена Кирова е започнала работа към българската социална мрежа Дювамис, която е разработка на Гущеров и баща ми. И за която по принцип се изисква единствено екип от програмисти и IT специалисти. А сестрата на Мария определено не е нито едно от двете, припомнят от Hotarena.net. Близки до богаташкото семейство издават, че причината Християн да наеме Ирена Кирова е много по-прозаична. А именно - външният й вид.

Милионерът изобщо не се трогвал, че си има гадже и не криел, че намира Ирена за особено привлекателна. Въпреки факта, че е сестра на гаджето му. И нищо чудно в най-скоро време Ирена Кирова да му завърти главата. Ако вече не го е направила. "На Гущера са му слаби ангелите, а Иренчето е доста по-хубавичка и по-младичка от Мария. Нищо чудно да се преориентира", смеят се феновете.