декември 09, 2023

Ирина Тенчева е бременна! (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-e-bremenna-snimka/145892 Kliuki.net
Ирина Тенчева е бременна! (Снимка)

Ирина Тенчева бременна от Иван, бебето ще се роди до няколко месеца

Ирина Тенчева бременна, умишлено се крие от медиите

Ирина Тенчева бременна, научихме ексклузивно от kliuki.net! Половинката на Иван сама съобщи, че очаква дете от половинката си като публикува в профила си във Фейсбук снимка, на която е показала вече доста закръгленото си коремче. Водещата е видимо в напреднала бременност, което обяснява внезапното й изчезване от публичното пространство.

[caption id="attachment_88204" align="alignleft" width="300"]Ирина Тенчева бременна Ирина Тенчева бременна[/caption]

Както и самата тя обясни, тя и Иван съвсем скоро ще станат родители, затова предпочита лично тя да съобщи новината, за да няма никакви допълнителни спекулации по темата. Близките й издават, че бебето е планирано и много желана. В обръщението си Ирина Тенчева помоли още тя и близките й да бъдат оставени на спокойствие и да не бъдат търсени за коментари и интервюта, защото такива няма да има.

Ирина Тенчева бременнаРадостната новина съвсем естествено предизвика огромна радост у феновете на двойката. Които побързаха да пожелаят на бъдещата мама леко и спокойно доизкарване на оставащите месеци от бременността й. Самата Ирина изглежда повече от очарователна и ясно се вижда, че покрай щастливото очакване се е разхубавила още повече. Водещата не е качила и твърде много килограми и единствено ясно очертаващото се коремче издава, че в скоро време звездата ще става майка.

Колкото и радостни коментари да предизвика новината, че Ирина Тенчева е бременна обаче със сигурност има един човек, за когото тя ще бъде просто поредният удар. А именно Вихра, бившата съпруга на Иван. От която той има дъщеря Ава. Двамата се разделиха след като телевизионерът започна афера с Ирина, която също се разведе с тогавашния си съпруг, за да се наслади на любовта си с Иван.