септември 28, 2023

Ирина Тенчева и бебето вече са у дома - вижте подаръците му

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-i-bebeto-veche-sa-u-doma-vizhte-podaracite-mu/146420 Kliuki.net
Ирина Тенчева и бебето вече са у дома - вижте подаръците му

Ирина Тенчева и Самуил бяха изписани от болницата

Малкият Самуил заедно с мама вече си е у дома. У дома, където се разнася ухание на цветя, звучен детски смях и звъна на наздравици за новия член на семейството, новата Душа, по този трогателен и мил начин споделя радостта си мама Ирина. На седмото небе от щастие се намира и щастливият татко Иван. Освен на дъщеричка, той вече се радва и на син.

[caption id="attachment_91475" align="alignleft" width="300"]Ирина Тенчева и бебето й вече са си у дома Ирина Тенчева и бебето й вече са си у дома[/caption]

Очакваното с много любов бебе е посрещнато с двойно повече любов и нетърпение у дома. Прекрасни рози, пролетни лалета и огромен, красиво оформен пакет с подаръци чакаха вкъщи щастливата мама и мъничето. Това виждаме на снимките в мрежата, видяха от hotarena.net. Разкошните букети и подаръците са били много, много повече, споделят близки.

Сагата на двамата влюбени, Ирина и Иван е с щастлив край. Но не всичко беше така безоблачно и щастливо назад във времето. Дълго време криеха връзката си. После, когато всичко излезе наяве, започнаха скандалите около тях, нелицеприятни одумвания и прочие. Та нали Иван наскоре беше сключил брак с Вихра, след дългогодишна връзка, а и двамата имаха дъщеричка, чаровната Ава. Още повече, че двете съпернички работеха заедно при продуцента, а и в медийното пространство афишираха приятелски, близки отношения.

Но любовта е сляпа и не пита когато идва. Влюбеният до уши Иван набързо освобождава майката на дъщеричката си (уволнява я) под предлог, че създава интриги...

Следват упреци между бившите съпрузи, „надцакаване” кой на кого първи е изневерил, тежък развод. Въпреки, че Ирина и Иван заживяват под един покрив, сплетните по адрес на тях двамата и Вихра продължиха.

Точно заради тези, съпътстващи връзката им негативи, Иван и Ирина криеха бременността й доста време. Едва в шестия месец тя показа бременното си коремче и реши да пусне официална информация, за да не се спекулира в медиите.

Сега, с появата на бебето, сплетните около Ирина малко секнаха, а и Вихра, бившата половинка на Иван, показа радостта си от това най-вълнуващо за всяка жена събитие.

С малкия Самуил щастливата голяма фамилия вече е в пълния си състав.