април 19, 2024

Ирина Тенчева избухна - виж как унижи звездите с патешки устни!

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-izbuhna-vizh-kak-unizhi-zvezdite-s-pateshki-ustni/142588 Kliuki.net
Ирина Тенчева избухна - виж как унижи звездите с патешки устни!

Ирина Тенчева изрази нетърпимостта си срещу патешките устни на родните звезди

Ирина Тенчева явно не понася, когато родните звезди чупят устни и си ги правят като на патки, забеляза Kliuki.net!

Водещата на „Град на ангели” даже се подигра със силиконките, които вече започнаха да се роят всеки ден, писа изданието lifestyle.bg.

[caption id="attachment_61684" align="alignright" width="243"]Ирина Тенчева се подигра на патешките устни на родните звезди Ирина Тенчева се подигра на патешките устни на родните звезди[/caption]

За да демонстрира колко е тъпо това селфи поведения, Ирина Тенчева използва себе си и нацупи джуки в същия стил. Тя иронизира тенденцията сред момичетата, които копират всяко нещо от популярните лица.

По думите на Ирина Тенчева фолк гърлите редовно позират с патешки устни, вдигната вежда и си придават някакъв вид интелектуална сериозно. Не, че им се удава, но това е съвсем отделна тема… Тя се смеела на това описание до скоро, но вече е сигурна, че модата на тези снимки тотално е промила мозъците на младите.

Докога ще е това, пита се Ирина Тенчева, но явно категоричен отговор по въпроса не може да има. Нейна дружка се е включила на профила й и подчертава, че практиката надали ще секне скоро, защото на пазара има такова търсене, харесва се от някои и дамите само чакат да навирят муцунки в нета…

Лошото е, че съвсем невръстни девойчета също са обхванати от безумието, но колкото и да им се обяснява, че са смешни, те си мислят, че дъжд ги вали, обобщават трети ситуацията.

А вие как ще коментирате реакцията на Ирина Тенчева?!