април 23, 2024

Ирина Тенчева към Виктория: Излез от ролята на сапунена звезда!

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-kam-viktoriya-izlez-ot-rolyata-na-sapunena-zvezda/142971 Kliuki.net
Ирина Тенчева към Виктория: Излез от ролята на сапунена звезда!

Ирина Тенчева възмутена от драмите на Виктория Джумпарова, съмнява се в психиката й

Виктория Джумпарова стана обект на оспорвани дискусии в „Къртицата“ . Ирина Тенчева, един от гостите във формата, изрази своето мнение за Емил и Виктория. Въпреки че първоначално подкрепи манекенката в драмата с Емо Русев и Христина, като сподели, че вярва на момичето, в хода на събитията Ирина не пропусна да разкритикува и Виктория. „Омръзна ми от хора, които ходят от студио в студио и развяват личната си драма, търсейки отговори за личния си живот там. Отговори там няма да намерят“, каза тя.

[caption id="attachment_64590" align="alignright" width="300"]Ирина захапа Виктория за драмите с Русев Ирина захапа Виктория за драмите с Русев[/caption]

Ирина Тенчева направи паралел с личния си живот, неволно засягайки и Вихра. Водещата не се изказа директно срещу бившата съпруга на половинката си, но намекът й беше повече от ясен. Именно в национален ефир Вихра преди време проговори за раздялата с Иван Христов и за трудния им развод. С коментара си, водещата на „Град на ангели“ даде да се разбере, че въобще не е забравила миналото, нито й е било приятно личните й отношения с продуцента да се разискват пред цяла България.

Пред Андрей Ирина Тенчева изрази надежда, че Виктория ще влезе в играта и ще я играе, както трябва. „Време е да излезе от ролята си на звезда от латиносериал“, заяви водещата по адрес на Джумпарова.