юни 21, 2024

Ирина Тенчева съдра Иван с почивки – отново в Гърция! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-sadra-ivan-s-pochivki-otnovo-v-garciya-snimki/143526 Kliuki.net
Ирина Тенчева съдра Иван с почивки – отново в Гърция! (СНИМКИ)

Ирина Тенчева не щади семейния бюджет, майските празници тя ги разбира ето така – на плажа в Гърция

Ирина Тенчева съдра джобовете на Иван с почивки, коментират в мрежата, забеляза Kliuki.net!

Половинката на къртичия продуцент не щади семейния бюджет. Тя сподели на страницата си, че майските празници ги разбира ето така – на плажа в Гърция.

[caption id="attachment_69393" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева съдра Иван с почивки, отново в Гърция[/caption]

Само преди няма и месец, Ирина и Иван бяха на любимото си пусто местенце извън граница. Сега отново са там, а Ирина Тенчева дори се възмути, че доста българи поели в същия ден в тази посока и това явно е изнервило нетърпеливата за слънце водеща.

От няколкото снимки, които Ирина Тенчева разкри пред своите последователи, е видно, че тя се е отдала на спокойствие, далеч от светската суматоха.

Но пък очевидно й липсва вниманието, защото веднага бърза да докладва във Фейсбук. Даже се е щракнала как с питие в ръка, е седнала пред мини компютъра си и държи „топла” връзка с виртуалния свят.

Някъде там наоколо е и Иван с децата, а когато Ирина Тенчева осведоми всички как си изкарва, ще побяга заедно с тях по пясъка, докато се наслаждава на необятното море пред себе си.

Чудесна ваканция за двойката, която изглежда не се лишава от нищо и си доставя удоволствия във всеки възможен момент.

Вижте сами как си прекарва Ирина Тенчева!

[gallery link="file" ids="69395,69396,69394"]