април 24, 2024

Ирина Тенчева се подигра с Тоца, била като Анита Мейзер

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-se-podigra-s-toca-bila-kato-anita-meyzer/145616 Kliuki.net
Ирина Тенчева се подигра с Тоца, била като Анита Мейзер

Ирина Тенчева се изгаври публично с Мис България и Мисис РусияИрина Тенчева унижи грубо Антония Петрова, била плашеща

Ирина Тенчева се подигра публично с Антония Петрова. Половинката на Иван използва профила си във Фейсбук, за да се изгаври с миската, която, заслужено или не, се окичи с прякора Мис Крокодил. Прякор, който хората няма да забравят скоро, въпреки пресния скандал около безспорно много по-кошмарно изглеждащата Анита Мейзер, която представи (или по-скоро изложи) България на конкурса Мисис Свят.

[caption id="attachment_86375" align="alignright" width="300"]ирина Тенчева се подигра с Тоца ирина Тенчева се подигра с Тоца[/caption]

Именно с подобието на Шрек е свързана и гаврата, която Ирина Тенчева и приятелките й си спретнаха във Фейсбук. И която беше за сметка на Антония Петрова. Бившата водеща на "Град на ангели" публикува разсъжденията си за това колко еднакви изглеждат момичетата в днешно време заради много силикон в бюста и в устните, екстеншъните за коса и изкуствения маникюр. А също и вечно еднаквите "нацупени" физиономии заради огромните джуки.

Ирина ТенчеваЕстествено, приятелките й в социалната мрежа побързаха да се съгласят с нея. Една от тях стигна още по-далеч, като публикува снимка на плашещо окльощавялата напоследък Антония, изтъквайки, че не може да прецени дали тя я стряска повече или Анита Мейзер. Коментар, който се хареса на Ирина Тенчева и тя не скри одобрението си като го хареса, видяха от hotarena.net.

Очевидно е, че половинката не Иван изобщо не одобрява днешната мода на силиконовите момичета с тежкарско и надуто поведение. Към които очевидно причислява и Мис България Антония Петрова. Най-вероятно заради твърде многото силикон в бюста и джуките, с които се обзаведе миската в последните години. Като добавим и постоянните й чупки и стойки пред камерите, образът на типична съвременна кифла е завършен, смеят се онлайн потребителите.