март 28, 2024

Ирина Тенчева се похвали с децата си (Вижте колко пораснаха Вирджиния и Спас – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-se-pohvali-s-decata-si-vizhte-kolko-porasnaha-virdzhiniya-i-spas-snimki/164936 Kliuki.net
Ирина Тенчева се похвали с децата си (Вижте колко пораснаха Вирджиния и Спас – Снимки)

Иван Христов и половинката му са щастливо семейство, което отглежда 4 деца

Ирина Тенчева е много оправна жена, освен, че е майка и съпруга тя е успешна бизнесдама и инфлуенсър. В дома на  половинката на продуцента Иван Христов се чува много детски глъч, двамата са родители на 4 деца. [caption id="attachment_188404" align="aligncenter" width="350"]Ирина Тенчева се похвали с децата си (Вижте колко пораснаха Вирджиния и Спас – Снимки) Всичките деца на семейството На същото място. Същата любов. 3 години по-късно.
2018 срещу 2021
Снимка: Инстаграм[/caption]   Преди да открадне сърцето на Иван и да нашуми в тв средите Ирина е в брак с Георги Сарачинов, който упражнява сериозната професия финансист. Връзката им продължава до 2011 г, когато Тенчева започва любовен роман с Иван. Благоверния й разкрива, че съпругата му му изневерява с Христов и след жесток скандал, който е съпътстван със спиране на финанси, заплахи за отнемане на децата и закани за насилие следва раздяла. От връзката с бившия си съпруг Ирина има две деца – Вирджиния и Спас. Които отглеждат заедно с Ава, дъщерята на Иван от Вихра и общото им дете Самуил. https://www.instagram.com/p/CV97ojTIJGG/ https://www.instagram.com/p/CTY67AqIlj6/ Тези дни гордата многодетна майка се похвали със снимки на двете си по-големи деца, които са тийнейджъри. Няма да повярвате колко са пораснали Вирджиния и Спас, предават от ПИК, които цитират "За жената".