юни 10, 2023

Ирина Тенчева в депресия заради свалянето си от екран

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-v-depresiya-zaradi-svalyaneto-si-ot-ekran/144807 Kliuki.net
Ирина Тенчева в депресия заради свалянето си от екран

Ирина Тенчева е в сериозна депресия задето предаването й вече не е на екрана

Ирина Тенчева е изпаднала в тежка депресия. Половинката на Иван се чувствала много зле откакто предаванията й "Най-добрата майка" и "Град на ангели" са сваени от екран. Самата водеща преживявала много трудно насилствената раздяла с телевизията, тъй като обожавала да се изявява на малкия екран, издават я нейни близки. Половинката на Иван буквално е пристрастена към телевизионните си изяви и непрекъснато мислела как точно да се върне отново на екрана, научиха от hotarena.net.

Ирина ТенчеваНещо повече, Ирина Тенчева не спирала да обяснява, как от ТВ7 едва ли не са спъвали развитието й, тъй като не били достатъчно гледана медия. И как, ако предаванията й се излъчвали в друга телевизия, щяла да има по-висок рейтинг и от този на новините. Друг е въпросът, че зрителите не са особено убедени доколко това е истина.

"Тя стана звезда и се наложи като водеща единствено благодарение на Иван", коментират форумци. И допълват, че името на Ирина Тенчева, тогава все още Сарачинова, е добило популярност едва когато Иван се разведе заради нея. Със съпругата си Вихра, чиято рубрика "Отчаяни съпруги" беше доста по-гледана от "Най-добрата майка".