март 28, 2024

Исабел Гатева от "България търси талант" зашемети Асен Блатечки

https://kliuki.net/kliuki/isabel-gateva-ot-balgariya-tarsi-talant-zashemeti-asen-blatechki/143245 Kliuki.net
Исабел Гатева от "България търси талант" зашемети Асен Блатечки

Исабел Гатева остави без дъх Асен Блатечки в „България търси талант“

Исабел Гатева събра погледите на журито и публиката в залата с танците си. 16-годишната красавица успя да зашемети дори Асен Блатечки, който не скри, че е впечатлен от нея. Гимнастичката се представи с танц на Бионсе и направи уникално изпълнение. Зрителите също изразиха възхищението си от нея с бурни овации, както и букети.

Любен Дилов — син, Есил Дюран, както и Ваня Цветкова насърчиха Исабел да продължи напред в състезанието. Въпреки че звездата от „Седем часа разлика“ не пропусна да се пошегува с Исабел, че е гледала само към Блатечки.

[caption id="attachment_66867" align="aligncenter" width="300"]Исабел Гатева впечатли Асен Блатечки Исабел Гатева впечатли Асен Блатечки[/caption]

„Тук сме четирима съдии, а ти не откъсна поглед от един“, подкачи я Ваня Цветкова. Исабел Гатева видимо се смути, но после обясни, че Блатечки е демонстрирал най-ясно реакциите си пред нея. След напускането на 16-годишната танцьорка, актьорът си призна, че доста го е зашеметила. Колежките му се съгласиха с него, че момичето има чар и заслужава да продължи в състезанието.

[caption id="attachment_66868" align="aligncenter" width="300"]А Ваня Цветкова не пропусна да го отбележи А Ваня Цветкова не пропусна да го отбележи[/caption] [caption id="attachment_66870" align="aligncenter" width="300"]Актьорът не откъсна очи от нея Актьорът не откъсна очи от нея[/caption]

juri

Дали чаровницата, която обра овациите на публиката, ще бъде част и от кандидатите за големите концерти, предстои да научим. Факт е, че Исабел Гатева получи адмирации в мрежата за таланта и великолепното си представяне.