април 25, 2024

Исабел Гатева танцува с куп травми в „България търси талант“

https://kliuki.net/kliuki/isabel-gateva-tancuva-s-kup-travmi-v-balgariya-tarsi-talant/143322 Kliuki.net
Исабел Гатева танцува с куп травми в „България търси талант“

Исабел Гатева с куп травми, контузила се многократно преди полуфинала

Исабел Гатева танцува с куп травми на полуфинала на „България търси талант“. Чаровната танцьорка, която накара дори коленете на Асен Блатечки да омекнат, сподели, че е преживяла редица неприятни инциденти преди предаването вчера.

След забележката на Ваня Цветкова, че има нужда от повече подвижност и пластика, Исабел Гатева се записва на гимнастика. Всеотдайността й обаче й изиграва лоша шега и красавицата се оказва с куп травми.

[caption id="attachment_67556" align="aligncenter" width="300"]Исабел Гатева с куп травми в "България търси талант" Исабел Гатева с куп травми в "България търси талант"[/caption]

Исабел вади първо едното си рамо, после другото, а накрая разтяга и сухожилие. Въпреки жестоката контузия, снощи тя даде всичко от себе си и се раздаде докрай на сцената.

[caption id="attachment_67558" align="aligncenter" width="300"]Въпреки травмите красавицата се справи блестящо Въпреки травмите красавицата се справи блестящо[/caption]

Ваня Цветкова обаче й отправи критики, че е показа твърде еднообразно раздвижване и не одобри танца й. Асен Блатечки обаче отново сподели, че е във възторг от изпълнението й и я похвали. „Беше невероятна“, заяви той на почитателката си.

В социалната мрежа, феновете на Исабел Гатева също горещо я подкрепиха. Те заявиха, че момичето е невероятен талант и заслужава да се изяви на още по-голяма сцена.

„Прекрасна!“, „Финалист“, „Победител“, „Уникална си“, гласят само част от коментарите. Не липсваха и злобни подмятания, че мястото й е някой в клуб и не блести с особен талант, но като цяло зрителите бяха на мнение, че се е справила брилянтно и заслужава да продължи в състезанието.

Видео с Исабел часове преди финала можете да видите ТУК.