април 20, 2024

Ива Екимова и Иво Аръков стигнали до края в Къщата, продуцентите крият?

https://kliuki.net/kliuki/iva-ekimova-i-ivo-arakov-stignali-do-kraya-v-kashtata-producentite-kriyat/145235 Kliuki.net
Ива Екимова и Иво Аръков стигнали до края в Къщата, продуцентите крият?

Ива Екимова и Иво Аръков изобщо не са се задоволили с невинен флиртИва Екимова и Иво Аръков са се отдали на ласки в Къщата на ВИП Брадър

Ива Екимова и Иво Аръков са стигнали до края в Къщата на ВИП Брадър! Сензационната новина беше разкрита от онлайн потребител, който твърди, че има връзки с хора от екипа на шоуто. Именно те са му издали, че актьорът и пиарката са се отдали на интимни ласки в Образцовия дом на риалитито. По необясними причини обаче продуцентите крият този факт, може би заради клауза в договора на вдовицата на Дими от Сленг. Която, както всички добре знаят, е готова на всичко, само и само да се представи в перфектната светлина пред зрителите.

[caption id="attachment_83942" align="alignleft" width="300"]Ива Екимова и Иво Аръков са се отдали на ласки в Къщата? Ива Екимова и Иво Аръков са се отдали на ласки в Къщата?[/caption]

Безсрамният й флирт с бившия на Мика Стоичкова обаче я отдалечава от така жадувания й образ. Въпреки, че парадира с връзката си с Петрозар, блондинката не спря да се увърта и да се слага на актьора. Кадри, излъчени по време на епизода снощи показаха как Ива Екимова и Иво Аръков буквално се натискат и флиртуват току под носа на съквартирантите. И съответно пред всички камери и зрители на риалитито.

Дали обаче действително е останало нещо скрито от очите на феновете? Въпросната фенка на шоуто твърди, че хора от екипа на ВИП Брадър са издали, че пиарката и Аръков действително са се отдали на страстта помежду си.

Естествено, всичко това се е случило скрито от останалите, но не и от камерите, твърди жената. Ако думите й се окажат верни, тогава възниква въпросът защо от продукцията си мълчат за случилото се.

И как ли ще реагира половинката на Ива - Петрозар, който снощи беше принуден да изгледа как блондинката се сваля с друг. На всичкото отгоре, при излизането си пиарката изобщо не му обърна внимание и едва след въпросите на Ники Кънчев се усети, че трябва да се покаже влюбена.

И се нахвърли престорено ентусиазирано върху Петрозар като дори се разписука, че иска дете от него.