април 26, 2024

Ива Екимова стана за смях - заседна в асансьор, прави си селфи

https://kliuki.net/kliuki/iva-ekimova-stana-za-smyah-zasedna-v-asansyor-pravi-si-selfi/145634 Kliuki.net
Ива Екимова стана за смях - заседна в асансьор, прави си селфи

Ива Екимова спретна жесток цирк от цялата неприятна ситуацияИва Екимова за пореден път доказа, че е болна на тема да получава внимание

Ива Екимова за пореден път стана за смях с неадекватното си поведение. Наричащата себе си пи ар експерт блондинка от край време дразни феновете с престорената си добронамереност докато в същото време се чуди единствено как да привлече вниманието върху себе си. С последните си действия обаче вдовицата на покойния Дими от Сленг окончателно си навлече подигравките на онлайн потребителите. И убеждението им, че не е съвсем наред с главата.

[caption id="attachment_86495" align="alignright" width="300"]Ива Екимова стана за смях за пореден път Ива Екимова стана за смях за пореден път[/caption]

А повод за това стана доста неприятна случка, сполетяла бившата участничка във ВИП Брадър. Ива Екимова стана поредната жертва на старите асансьори в страната и заседна в една такава машина. Вместо да изчака като нормалните хора да дойдат да я измъкнат, блондинката побърза да си направи селфи в заседналия асансьор, което да сподели в профила си във Фейсбук.

Разбира се, снимката беше подплатена и със солидно количество оплаквания колко зле се чувства от ситуацията и как се надява скоро да я спасят. Нещо повече, за да драматизира още повече ситуацията, малко по-късно Ива Екимова сподели същата снимка, под която обяснява, как вече се е виждала мъртва и част от черната хроника на сутрешните блокове."Ужасно се изплаших", халосва се блондинката към селфито си от заседналия асансьор.

Всъщност именно това събуди недоумението на феновете. Със сигурност да заседнеш в асансьор е ужасно неприятно усещане. Да обясняваш как си умрял от страх обаче и едва ли не си се виждал мъртъв, а в същото време да си правиш селфи и да го качваш във Фейсбук - това говори за нещо друго, но не и за страх. А по-скоро за неконтролируема жажда да привличаш вниманието на останалите върху себе си. По всички възможни начини.