юни 03, 2023

Ива Екимова захвърли годежния пръстен, бил евтин (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/iva-ekimova-zahvarli-godezhniya-prasten-bil-evtin-snimka/146026 Kliuki.net
Ива Екимова захвърли годежния пръстен, бил евтин (Снимка)

Ива Екимова за пореден път се показа като примадона, отказа да носи годежния си пръстен

Ива Екимова е недоволна, че Петрозар й купил евтино бижу

Ива Екимова захвърли годежния си пръстен! Блондинката за пореден път доказа, че с право за нея се говори, че е превзета и се има за примадона. Вдовицата на Дими от Сленг отказа да носи годежния пръстен, подарен й от половинката й Петрозар, а причината за това не е настъпил между тях разрив. А единствено и само цената на бижуто.

[caption id="attachment_89166" align="alignright" width="300"]Ива Екимова не носи годежния си пръстен Ива Екимова не носи годежния си пръстен[/caption]

Правещата се на пи арка бивша водеща била крайно разочарована, че любимият й се е бръкнал с "едва" 300 лева, за да й купи пръстена и не си направила труда да го скрие. Истината е, че Ива Екимова си била харесала друг пръстен, чиято цена се оказала около 5 бона. Сума, която Петрозар намира за излишно да се дава за бижута. Затова той й купил доста по-обикновено бижу, което вместо с диамант е украсено с цирконий.

Само че изборът на любимия й се оказал твърде обикновен за претенциозната блондинка. И тя категорично отказала да го носи, тъй като й бил под нивото. Липсата на пръстена на ръката на Ива беше забелязана и по време на специалния турнир по боулинг за звездни двойки преди ден. На него екс водещата се появи с Петрозар, с когото се включи в надпреварата. Всички - и участници, и гости, забелязаха, че на пръста й липсва каквото и да е бижу.

И това само дни след като самата Екимова обяви със задоволство, че вече е сгодена жена. "Явно не може да понесе, че ще трябва да носи пръстен, какъвто носят повечето обикновени жени в България", хилят се онлайн потребителите.