октомври 03, 2023

Ива Софиянска очаква второ дете, развод няма да има

https://kliuki.net/kliuki/iva-sofiyanska-ochakva-vtoro-dete-razvod-nyama-da-ima/146220 Kliuki.net
Ива Софиянска очаква второ дете, развод няма да има

Ива Софиянска изненада всички с признанието си

Ива Софиянска и Антон Божков ще стават за втори път родители. И се надяват този път да е момче, а името ще се разбере през лятото, август месец. Така поне твърди Ива пред Нова телевизия. Бъдещата майка опровергава всички слухове, че със съпруга си ще се развеждат. Напротив, всичко в младото семейство било цветя и рози. Е, все пак розите имат бодлички.

[caption id="attachment_90410" align="alignright" width="300"]Ива Софиянска и Антон Божков чакат второ дете Ива Софиянска и Антон Божков чакат второ дете[/caption]

Според красивата софиянка бракът й е стабилен и никога не е имало момент, в който да мислят за раздяла. Всичка са много щастливи, особено бабите, които всеотдайно помагат на майката в грижите й по първородното дете на семейството, дъщеричката Мая..

Явно ширещите се напоследък слухове, че младата светска двойка слага край на краткия си брак са откровена лъжа. Приказките, че двамата са напуснали семейното си жилище и живеят разделени навярно са само във фантазиите на зложелателите.

Младото семейство живее в София. Не са се сбъднали очакванията на Антон да се нанесат в тузарския апртамент в Лондон, който е подарък от богатия му баща, защото Ива предпочита да отглежда наследниците си в родния си град. Притеснява я само фактът, че непрекъснато трябва да е придружавана от охрана.

Особено след раждането на дъщеричката й броят на охранителите се увеличил. Самата тя разбира, че личната сигурност, особено на детето е най-важното и се опитва да свикне със ситуацията.

А очакваният нов член на семейството ще увеличи грижите и страховете й. Но самото очакване на бебето я прави щастлива, тя определя себе си като късметлийка, защото е срещнала мъж като Антон Божков, който е и прекрасен баща.

Раздяла няма да има и приказката продължава, приказката на наследника на най-богатия българин и щерката на бившия служебен премиер и кмет на София. Поне засега.