септември 27, 2023

Иван Христов бил неотлъчно до Ирина по време на раждането

https://kliuki.net/kliuki/ivan-hristov-bil-neotlachno-do-irina-po-vreme-na-razhdaneto/146394 Kliuki.net
Иван Христов бил неотлъчно до Ирина по време на раждането

Иван Христов е държал лично да присъства на раждането на сина си

Иван Христов не се отделял от Ирина по време на раждането. Явно е успял да издържи на напрежението и емоциите и малкият Самуил може да се гордее със смелия си татко. Все пак си е страшничко за мъжете едно такова изживяване, въпреки че остава незабравими спомени. Развълнуваният татко избухнал в сълзи след появата на бебока, толкова разчувстван и щастлив бил в този момент, че не знаел на кой свят се намира, споделят запознати.

[caption id="attachment_91344" align="alignleft" width="300"]Иван Христов е присъствал на раждането на сина си Иван Христов е присъствал на раждането на сина си[/caption]

Морална подкерепа смелият татко получава от най-близкия си приятел Андрей Арнаудов, веднага след появата на бебока, той пръв го поздравява с разкошни букети цветя и играчки.

С вълнение посрещат новината и двете сестрички и братчето на малкия Самуил, научиха от hotarena.net. Дори Вихра преодолява болката си от нанесените й удари под кръст от съперничката й Ирина и изразила искрената си радост от щастливото събитие, споделят нейни близки, а малката красавица Ава, след като разбрала за появата на бебето, била много нетърпелива да види малкото си братче.

С появата на малкия Самуил голямата фамилия става още по-голяма. Иван, Ирина, Самуил, двете деца на Ирина от първия й съпруг, бизнесмена Сарачинов, Вихра и дъщеричката й Ава от Иван.

Двойката ще се грижи основно за собствения си наследник, тъй като двете деца на Ирина живеят при баща им, а малката Ава е при майка си Вихра. Децата обаче могат да виждат родителите си по всяко време.

А ние можем само да се надяваме освен голяма, всички те да бъдат и щастлива фамилия.