декември 04, 2023

Иван и Ирина на семейна ваканция в Гърция (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/ivan-i-irina-na-semeyna-vakanciya-v-garciya-snimki/143217 Kliuki.net
Иван и Ирина на семейна ваканция в Гърция (Снимки)

Иван и Ирина заведоха децата в Гърция

Истинска семейна ваканция с децата си организираха Иван и Ирина. Продуцентът и водещата си откраднаха малко почивка и заминаха за Гърция. По време на идиличното пътуване компания им правеха трите им деца—чаровната Ава на Иван и Вихра, както и малките деца на Ирина, които също много се забавляваха по време на излета.

Снимките споделени в социалната мрежа, разнежиха приятелите на Иван и Ирина. „Прекрасни сте“, „Истинско семейство“, „Каква идилия“, „Направо ви завидяхме!“, радват се те.

[caption id="attachment_66642" align="alignright" width="300"]Иван и Ирина си подариха семейна ваканция в Гърция Иван и Ирина си подариха семейна ваканция в Гърция[/caption]

Чаровната водеща споделя, че обожава Бяло море и спокойната атмосфера край гръцките брегове. И е открила прекрасно и специално място, което всяка година посещава. По думите й, там се чувства изключително спокойна и умиротворена. И при всеки удобен случай посещава белите плажове.

За първи път Ирина си позволи да сподели в мрежата снимки от пътешествие с Иван, Ава и децата си. Покрай сложните отношения на продуцента с бившата му съпруга, мнозина са изненадани, че ексводещата на „Съпругите“ е омекнала спрямо Иван. Както изглежда обаче с времето Вихра е оставила лошите спомени зад гърба си. Въпреки че от време на време не пропуска да жегне новата половинка на бившия си съпруг с коментари по неин адрес в мрежата.[gallery ids="66640,66639,66638,66637"]