ноември 30, 2023

Иван и Ирина работят за бебе?

https://kliuki.net/kliuki/ivan-i-irina-rabotyat-za-bebe/145311 Kliuki.net
Иван и Ирина работят за бебе?

Иван и Ирина са по-влюбени от всякога и мечтаят за общо дете

Иван и Ирина са убедени, че съдбата им е отредила да бъдат заедно

Иван и Ирина работят за общо бебе! Влюбените, които предизвикаха жесток скандал с връзката си, не крият, че са все още заедно, напук на завистниците. И са по-щастливи от всякога. Нещо повече, двойката е дотолкова убедена в любовта си, че вече се замислят и за тяхно общо дете.

[caption id="attachment_84436" align="alignleft" width="300"]Иван и Ирина работят за бебе Иван и Ирина работят за бебе[/caption]

И Иван и Ирина не крият, че плановете им за близкото бъдеще определено включват появата и на малко човече, плод на чувствата им, научиха от hotarena.net. Двамата вече имат деца от предишните си половинки, но искат да се сдобият и с техен общ наследник, издават ги техни близки. Освен, че вярват, че са родени един за друг, Иван и Ирина са твърдо убедени, че съдбата им е предопределила да са заедно.

Водещата разкрива, че нейните баба и дядо носят абсолютно същите имена - Иван и Ирина. Което за нея е явен знак, че продуцентът и водещ е сродната й душа. И че двамата ще остареят един до друг, досущ като баба й и дядо й.

Освен това Тенчева открива и в историята знаци, че тя и любимият й е бъдат винаги заедно. Историческа двойка от миналото на България, със същите имена, са цар Иван Асен II и византийката Ирина Комнина. За тях се знае, че Ирина буквално е запленила царя с визията си и заради нея той изпраща първата си жена в манастир.

Според водещата всичко това не са случайни знаци, а показват, че тя и Иван са предопределени да изживеят живота си заедно. Припомняме ви, че Иван и Ирина се събраха през 2012 година след скандална връзка. Двамата бяха омъжени за други, когато пламна любовта им, но се разведоха в името на общото си бъдеще.