юли 19, 2024

Ивана бяга в Израел, за да се справи с алергията си

https://kliuki.net/kliuki/ivana-byaga-v-izrael-za-da-se-spravi-s-alergiyata-si/144543 Kliuki.net
Ивана бяга в Израел, за да се справи с алергията си

Ивана се отчая от неспособността на родните лекари да разрешат проблема й

Ивана реши да избяга чак в Израел, за да се справи със здравословния си проблем. Както знаете, певицата от шест години се бори с жестока алергия, която разви след нескопосана процедура по инжектиране на ботокс. От тогава насам Ивана не е спряла да ходи по какви ли не доктори, които да й помогнат да се справи с реакцията, от която цялото и тяло и лице се подуват до неузнаваемост.

[caption id="attachment_79436" align="alignright" width="300"]Ивана заминава за Израел, за да се бори с алергията си Ивана заминава за Израел, за да се бори с алергията си[/caption]

За нейно съжаление обаче родните специалисти продължават да нямат отговор на този въпрос. Затова Ивана е решила да избяга чак в Израел, надявайки се, че местните медици най-накрая ще й помогнат и ще разрешат проблема й. Това трябва да се случи през октомври месец, за когато изпълнителката има насрочено посещение в специализирана клиника в Тел Авив.

Близки до звездата издават, че това букавлно е последната й надежда да се справи с тежкия си проблем, научиха от Hotarena.net. Както знаете, мъките на Ивана започнаха през 2008 година, когато организмът й реагира на химическо вещество от пластична корекция.

От тогава тялото на певицата постоянно задържа вода, а отокът понякога не спада в продължение на 20 дена. Което пък е проблем за професията й, заради постоянното й общуване с феновете. Които обаче са категорични, че харесват любимката си както и да изглежда.