май 20, 2024

Ивана преди 20 години - същински топмодел (Ретро снимки на фолка)

https://kliuki.net/kliuki/ivana-predi-20-godini-sashtinski-topmodel-retro-snimki-na-folka/145260 Kliuki.net
Ивана преди 20 години - същински топмодел (Ретро снимки на фолка)

Ивана няма нищо с общо с днешната си визия в началото на кариерата сиИвана е неузнаваема преди корекциите, досущ като повечето си колежки

Ивана в началото на кариерата си е буквално неразпознаваема. Певицата прилича повече на топомодел с оформеното си тяло и слабо лице. За разлика от днес, когато изпълнителката отчаяно се бори с килограмите. Преди около 20 години, когато кариерата на звездата тепърва е започвала обаче, нещата стоят по съвсем различен начин.

[caption id="attachment_84112" align="alignleft" width="300"]Ивана преди и сега Ивана преди и сега[/caption]

Ивана изглежда повече от добре, както се вижда от снимката. Певицата е с доста килограми по-слаба и въпреки тоновете грим по лицето, си личи, че изглежда добре. В нейна зашита ще кажем, че според слуховете, Ивана напълня толкова много в последните години не заради немарливост към себе си, а вследствие на операция за разкрасяване, от която разви алергия и тялото й започна да задържа вода. И да подпухва.

[caption id="attachment_84113" align="alignright" width="300"]Ивана Глория[/caption]

За разлика от Ивана, основната й конкурентка за мега звезда на поп фолка Глория определена сега изглежда доста по-добре, отколкото преди 20 години. Примата е променена до неузнаваемост и то в положителна посока. Липсват пухкавите бузки и силно тупираната коса. Трансформацията е толкова сериозна, че феновете са категорични, че Гло в момента изглежда по-добре и от 18-годишната си дъщеря. Която пък е нейно копие, но преди пластиките.

[caption id="attachment_84114" align="alignleft" width="300"]Ивана Алисия[/caption]

Алисия също няма много общо с визията си от зората на кариерата си. Тогава Ася, както е истинското й име, е с доста по-кръгло лице, а скулите й практически не се виждат. За разлика от вида й днес, когато, по мнение на критиците, дотолкова се е оляла с корекции, че е заприличала повече на пластмасова кукла без емоции, видяха от hotarena.net.

[caption id="attachment_84115" align="alignright" width="300"]Ивана Камелия[/caption]

Единствено Камелия е успяла да запази естествения си вид и не се поддава на манията по пластиките. Певицата има само силикон в бюста, но категорично отказва да се подложи на корекции по лицето. За радост на феновете си, които не крият, че харесват любимката си както сега, така и преди 20 години.