юни 21, 2024

Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета, облече нежна рокля за бала!

https://kliuki.net/kliuki/ivana-zaharenova-abiturientkata-na-nikoleta-obleche-nezhna-roklya-za-bala/143837 Kliuki.net
Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета, облече нежна рокля за бала!

Ивана Захаренова – абитуриентката на Николета, не се повлия от стила на идолката си

Ивана Захаренова облече нежна рокля за бала!

Абитуриентката на Николета не се повлия от стила на идолката си, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_72050" align="alignright" width="300"]Ивана Захаренова Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета, не се повлия от стила на идолката си, облече нежна рокля[/caption]

Красивото момиче е много щастливо, защото цялото внимание сега е насочено към нея. Ивана обаче е скромна и изключително стилна.

Въпреки че отдавна копира плейметката и също като нея е фен на безсмислените селфита в мрежата, тя не си позволи да бъде провокативна в тържествения ден.

[caption id="attachment_72051" align="alignleft" width="300"]Николета Николета се готви да блесне на бала на абитуриентката Ивана Захаренова[/caption]

За сметка на това, Ивана Захаренова е пременена като нежна принцеса.

Николета Лозанова й удари рамо в знак на благотворителност, както прави всяка година. Тя избра абитуриентката Ивана, за да направи незабравим бала й.

Зрелостничката ще има повод да се гордее пред съучениците си, защото не всяка има късмета Николета да й прави компания в тази прекрасна вечер. Силиконката тепърва ще покаже снимки, но сигурно вече се готви да срази аудиторията с фамозен тоалет.

„Дано все пак да се съобрази и да не засенчва това прелестно дете! Браво на Ивана Захаренова!”, хвалят я в мрежата.

Гримът, прическата, бижутата и цялостната визия на абитуриентката на Николета са премерени и свежи, както подобава да бъде... Тук няма чалга кич или нещо излишно, в което ще се уверите и сами.

Вижте абитуриентката на Николета – Ивана Захаренова!