април 25, 2024

Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета я копира отдавна! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/ivana-zaharenova-abiturientkata-na-nikoleta-ya-kopira-otdavna-snimki/143578 Kliuki.net
Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета я копира отдавна! (СНИМКИ)

Ивана Захаренова е абитуриентката на Николета, която тази година ще получи незабравим бал

Ивана Захаренова е абитуриентката на Николета, която тази година ще празнува бал със специален тоалет!

[caption id="attachment_69847" align="alignright" width="300"]Ивана Захаренова Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета[/caption]

Момичето от София сега ликува, защото плейметката я посочи като избрана сред всички останали кандидатки, научи Kliuki.net.

Николета Лозанова си има традиция да радва по свой начин завършващите ученички.

Идеята й е с цел благотворителност, но признава, че това й създава и на нея положителни емоции, като се връща към онези моменти, в които тя е била зрелостничка.

[caption id="attachment_69848" align="alignleft" width="300"]Ивана Захаренова Ивана Захаренова показва стегнато коремче, също като идолката си Николета[/caption]

Ивана Захаренова е отявлен фен на Николета.

И освен всичко друго от доста време я копира по снимки. За визията нищо не може да се каже, защото чаровницата явно се стреми да има свой стил, което е повече от похвално.

Но неизбежните пози и муцки в нета определено са й присъщи.

Ивана Захаренова обича да си прави селфи, да показва тяло и стегнато коремче, също като своята идолка. Съпругата на Божинов разреди тези демонстрации, но все така продължава да залива мрежата с фотоси от телефона си.

Ивана Захаренова определено е късметлийка, щом Николета се е спряла на нея. В този прекрасен ден, който я очаква, тя ще прикове вниманието на всички – знайни и незнайни, а спомените дълго ще я топлят.

Каква рокля ще й избере Николета, предстои да разберем, но сме убедени, че на тази фигура всяка би стояла повече от прекрасно...

Вижте как изглежда абитуриентката на Николета Ивана Захаренова!

[gallery link="file" ids="69849,69850,69851"]