април 20, 2024

Ивайла Бакалова беше прекрасна като Мис България (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-beshe-prekrasna-kato-mis-balgariya-snimki/143304 Kliuki.net
Ивайла Бакалова беше прекрасна като Мис България (СНИМКИ)

Ивайла Бакалова беше прекрасна като Мис България, после се обезобрази с операции

Ивайла Бакалова беше прекрасна като Мис България!

Kliuki.net публикува снимки от онова време, които потвърждават, че операциите тотално са обезобразили хубавицата. Манекенката има уникално излъчване.

[caption id="attachment_67392" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова като Мис България - прекрасна е! Ивайла Бакалова като Мис България - прекрасна е![/caption]

Ивайла се считаше за истинска перла сред традиционно светлите и руси моделки. В момента обаче лицето й изглежда потресаващо и това е доста очевидно в Къртицата, където тя дори не смее да се покаже без грим. И макиажът не може да спаси пораженията от пластичната хирургия.

Защо й е било на Ивайла Бакалова да се подлага на подобни интервенции?! Това се питат редовно фенове в мрежата, които намират варненката за удивително обаятелна, но преди години...

[caption id="attachment_67393" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова през 2001-ва година Ивайла Бакалова през 2001-ва година[/caption]

Ето каква беше тя с короната на Мис България – излъчването й е все още невинно, свежо и много атрактивно. Това става ясно от фотосите, които пусна изданието jenite.bg.

После тя се подведе по опасната тенденция и си направи устни, скули, използва ботокс. Сега, макар че не е на пределна възраст, създава впечатлението за далеч по-стара, отколкото е.

Въпреки това около нея винаги е пълно с ухажори. Явно Ивайла Бакалова успява да влияе на силния пол, независимо, че отдавна не е чак толкова привлекателна. В Къртицата тя омая ММА боеца Георги, но молбите му да се сближат удариха на камък.

Ивайла Бакалова му обясни, че надали ще се получи нещо между тях и той не бива да се надява въобще, особено в Базата. А като излязат навън сигурно също няма да му даде шанс и той ще си остане с мераците.

Запознати разказват, че Ивайла избягва случайните връзки. Тя има дъщеря и мисли основно за нея, даже сама призна, че отдавна е изживяла любовите си и вече не се впуска лесно в приключения от този род.

Вижте сами колко прекрасна беше като Мис България Ивайла Бакалова!

[gallery link="file" ids="67394,67395,67396"]