юни 19, 2024

Ивайла Бакалова и Рая разтопиха на финала на Къртицата

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-i-raya-raztopiha-na-finala-na-karticata/143692 Kliuki.net
Ивайла Бакалова и Рая разтопиха на финала на Къртицата

Ивайла Бакалова и Рая се появиха за финала на Къртицата, разтопиха всички

Ивайла Бакалова и Рая се появиха заедно на финала на Къртицата и разтопиха всички. Мис България демонстрира, че е много по-добре след операцията и обеща скоро да се възстанови. Екс моделката бе в компанията на дъщеря си Рая, която неизменно бе до нея. Момиченцето едва не се разплака заради майка си, спомняйки си ужаса, който тя изживя.

Самата Ивайла заяви, че се чувства много добре, обеща да се оправи съвсем скоро и допълни, че никого не вини за случилото се с нея. „Беше просто инцидент“ за стотен път заяви Мис България по повод травмата си.

[caption id="attachment_70778" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова и Рая разтопиха на финала на Къртицата Ивайла Бакалова и Рая разтопиха на финала на Къртицата[/caption]

Появата на Ивайла Бакалова и Рая на финала на Къртицата разбуни и духовете в мрежата. Много от феновете се радваха, че красавицата е добре, докато други с вълнение си припомняха драматичния й инцидент. Някои дори се възмутиха, че Иван и Андрей са я накарали да се появи публично, само и само да покаже, че е добре и те нямат вина за инцидента.

[caption id="attachment_70777" align="alignright" width="300"]Майка и дъщеря трогнаха публиката Майка и дъщеря трогнаха публиката[/caption]

Присъствието на Ивайла Бакалова и Рая обаче не можа да сложи край на друг слух — че Иван и Андрей са пред проверка заради инцидента. Говори се, че двамата водещи ще бъдат проверявани щателно от комисия заради инцидента. Ако се докаже, че иман някаква, макар и малка вина за случилото се, ще отнесат солена глоба. А лицензът им за „Къртицата“ може да бъде отнет.