март 29, 2024

Ивайла Бакалова неутешима – срина се от плач по Рая! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-neuteshima-srina-se-ot-plach-po-raya-video/143353 Kliuki.net
 Ивайла Бакалова неутешима – срина се от плач по Рая! (ВИДЕО)

Ивайла Бакалова е неутешима в Къртицата, тя започне да плаче и не може да спре

Ивайла Бакалова се срина от плач по Рая!

Явно липсата си казва думата и манекенката вече не издържа затворена, далеч от детето си, забеляза Kliuki.net.

Ивайла Бакалова цял ден рони сълзи и не можа да прикрие тъгата си. Другите в Базата се чудиха как да я успокоят, но тя остана неутешима в продължение на часове.

[caption id="attachment_67775" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова се срина то плач, липсва й Рая Ивайла Бакалова се срина то плач, липсва й Рая[/caption]

Продуцентите сигурно ще помислят как да компенсират Ивайла, която страда ужасно за Рая. „Може да й измислят среща, какво толкова, наистина е неприятно за една майка... толкова месеци да не е с момиченцето си!”, споделят потребители, които съчувстват на участничката в Къртицата.

Ивайла Бакалова по принцип се държи мъжки и не се предава на емоциите, което е пример дори за представителите на силния пол вътре. Сега обаче буквално изпадна в депресия.

Изглежда дистанцията и изолацията си казват думата, рано или късно на всеки му се отразява. Като се има предвид, че Бакалова се грижи сама за дъщеря си Рая, то сигурно и на малката й е мъчно за нея.

Това е съвсем естествено, но ще трябва да почака още малко, докато настъпи финалът на Къртицата. Разбира се, възможно е Ивайла да напусне преди това, още повече, щом се чувства по този начин, нищо чудно сама да си го издейства.

Вижте сами как се срина от плач Ивайла Бакалова!

 

Публикувай by Къртицата.