април 19, 2024

Ивайла Бакалова оперирала брадичка преди Къртицата (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-operirala-bradichka-predi-karticata-snimki/143740 Kliuki.net
Ивайла Бакалова оперирала брадичка преди Къртицата (СНИМКИ)

Ивайла Бакалова оперирала брадичка преди Къртицата, манекенката взела мерки да се разкраси

Ивайла Бакалова е влязла в Къртицата, след като е оправила брадичката си, видя Kliuki.net.

Манекенката легнала под ножа, защото кожата на лицето й вече била толкова увиснала, че тя не можела да си позволи да лъсне в този вид пред камерите.

[caption id="attachment_71134" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова с увиснала брадичка, преди да се подложи на операция[/caption]

Не е тайна, че Мис България се промени драстично през годините.

Навремето тя беше едно нежно момиче с прекрасни черти, но после залитна към пластиките. Подчертаните скули на Ивайла Бакалова, каменната й физиономия, леко дръпнатите очи веднага подсказват, че тя неведнъж е прибягвала до услугите на хирурзите.

[caption id="attachment_71135" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова коригирала брадичката си, за да е хубава в Къртицата[/caption]

А месеци преди да приеме предложението на продуцентите на Къртицата, брадичката й изглежда сякаш всеки момент ще се срути. Това наложило да се вземат спешни мерки.

Ивайла Бакалова е суетна дама, въпреки силния си характер. Тя държала да коригира брадичката си, за да не събира критика от страна на зрителите.

В Базата рядко засичахме Ивайла без грим, а освен това тя показа, че от онази свежа дама вече няма и помен.

Дори гримът трудно прикриваше умората и бръчките на Ивайла Бакалова. Това обаче не попречи на ММА боеца Георги да хлътне по чара й, ама май тази история се оказа просто мираж.

Вижте сами каква беше преди Къртицата брадичката на Ивайла Бакалова!