май 20, 2024

Ивайла Бакалова остава в Дубай при новото си гадже?

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-ostava-v-dubay-pri-novoto-si-gadzhe/146191 Kliuki.net
Ивайла Бакалова остава в Дубай при новото си гадже?

Ивайла Бакалова се уреди с местен мултимилионер, движи само сред богаташиИвайла Бакалова въобще не мисли да се връща в България

Ивайла Бакалова – „ Мис България-Вселена 2001“ остава в Дубай! Тя е завъртяла главата на арабски шейх и смята да остане за постоянно при новата си тръпка. Според слуховете мистериозният арабин е зърнал българката в една от престижните дискотеки в града и останал смаян от красотата й. И веднага проучил, къде е отседнала.

[caption id="attachment_90244" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова смята да остане в Дубай Ивайла Бакалова смята да остане в Дубай[/caption]

В България миската смята да се връща само от време на време, за малко, а повечето време ще прекарва с любимия си в екзотичната страна. За сега името му се пази в тайна , но близки до Ивайла Бакалова са сигурни, че е щастлива .

Припомняме ви, че красавицата замина да празнува Коледа в известната дестинация, заедно с дъщеричката си Рая, чийто баща е Румен Гайтански – Вълка. Двете се простират в огромен апартамент с изглед към Персийския залив. Ивайла бързо се приспособила към местния климат и се чувствала като у дома си в Емирството. Успяла да си намери богати и влиятелни приятели, с които да купонясва в баровските заведения по цели нощи. Бакалова смаяла новото си обкръжение с дизайнерско облекло и с реките от скъпо шампанско, които се леели в нейна чест.

Според близки до бившата миска, климатът и новата среда се отразяват добре на здравето на известната дама, научиха от hotarena.net. Както вече знаете, тя счупи крака си при инцидент в реалити шоуто „Къртицата“и претърпя тежка операция. Възстановяването продължи дълго, но сега само останалите белези ще напомнят за неприятната случка.

Според коментарите в мрежата въпрос на време е било Ивайла Бакалова да завърти главата на някого, след като в момента до нея няма близък човек.