юни 21, 2024

Ивайла Бакалова - ползвана за подарък на съдружниците на Илия Павлов

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-polzvana-za-podarak-na-sadruzhnicite-na-iliya-pavlov/143508 Kliuki.net
Ивайла Бакалова - ползвана за подарък на съдружниците на Илия Павлов

Ивайла Бакалова била използвана от Илия Павлов, за да урежда сделките си

Ивайла Бакалова отдавна е спрягана за бивша любовница на покойния Илия Павлов. В светските среди дори се шушука, че участничката в Къртицата е станала Мис България именно заради връзката си с шефа на Мултигруп.

[caption id="attachment_69214" align="alignleft" width="300"]Илия Павлов бил първият мъж на Ивайла Бакалова Илия Павлов бил първият мъж на Ивайла Бакалова[/caption]

Това, което не се знаеше е, че Илия Павлов май ще се окаже първия мъж в живота на Ивайла Бакалова. Това твърдят колегите от вестник "Всеки ден", позовавайки се на отлично информирани източници. Двамата се запознали благодарение на братята на Ивайла, които вече били привлекли вниманието на Дарина и Илия Павлови. Тогава миската все още е само тийнейджърка и бързо се увлича по заможния мъж.

Той пък от своя страна се възползва максимално от връзката им, твърдят от "Всеки ден". Богаташът доста честичко предлагал Ивайла Бакалова като подарък за съдружниците и бизнес партньорите си, научиха от hotarena.net. Близки до покойния шеф на Мултигруп свидетелстват, че манекенката не веднъж е била използвана като завършек за някой успешно сключен договор, тъй като Илия Павлов имал навика често да я споделя заедно с бизнес партньорите си.

Като благодарност към тях, твърдят източниците на "Всеки ден". Връзката между Ивайла Бакалова и Павлов била изключително ползотворна за бизнеса на милиардера и това била причината съпругата му Дарина да си мълчи и да не роптае срещу съперницата си. Макар да била напълно наясно какви ги върши съпруга й.