юни 19, 2024

Ивайла Бакалова провали последната мисия, доказа, че е Къртицата

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-provali-poslednata-misiya-dokaza-che-e-karticata/143605 Kliuki.net
Ивайла Бакалова провали последната мисия, доказа, че е Къртицата

Ивайла Бакалова се издаде, че е Къртицата, провали последната мисия

Ивайла Бакалова провали мисията в „Къртицата“. Двамата с Жоро претърпяха пълен провал и загубиха 6 000 лева в състезанието. Двойката си изигра успешно задачата да саботира мисията—Ивайла и Жоро провалиха състезанието и групата изгуби 6000 лева.

Поведението им по време на състезанието не остави съмнения, че един от тях е Къртицата, но зрителите все още са раздвоени кой от двамата е саботьора. За да си гарантират успешен финал следващата седмица обаче, участниците пратиха на елиминации Емил Каменов, който успя да бие Бориса на теста.

[caption id="attachment_70096" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова провали мисията Ивайла Бакалова провали мисията[/caption]

„Сигурен съм, че Ивайла и Жоро работят в екип, а един от тях е Къртицата. Ивайла Бакалова нарочно саботира играта, а Жоро използва страха си от високо и паниката на Иван, за да не изглежда всичко театър“, пишат зрители в мрежата.

Повечето от тях са категорични, че мис България е главен заподозрян за Къртица, тъй като поведението й в последните две мисии беше доста необичайно. Освен това красавицата даде ясно да се разбере, че не е особено мотивирана да се бори докрай, за да спечели, за разлика от предишните битки.

[caption id="attachment_70095" align="alignright" width="300"]Жоро се отказа и издаде Къртицата Жоро се отказа и издаде Къртицата[/caption]

Жоро от своя страна явно е сключил споразумение с Мис България, че във всичко ще й помага. И без много да му мисли провали мисията, използвайки страха на водещия, за да не скача. Като по този начин Ивайла Бакалова си осигури 6000 лева за Къртицата.