април 20, 2024

Ивайла Бакалова: Провесването от 12-я етаж беше само началото!

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-provesvaneto-ot-12-ya-etazh-beshe-samo-nachaloto/143434 Kliuki.net
Ивайла Бакалова: Провесването от 12-я етаж беше само началото!

Ивайла Бакалова проговори за отношенията с баща си, направи нови разкрития

Ивайла Бакалова направи нови разкритияза семейството си. Оказа се, че известната миска е подлагана на много жесток тормоз, отколкото мнозина са предполагали.

Пред съквартирантите Ивайла сподели, че баща й Божидар Бакалов е вярвал, че само строгото възпитание ще направи от дъщерите му отговорни хора. Режимът включвал среднощни къпания в морето през ноември, пердах до насиняване и студени душове в малките часове на нощта.

[caption id="attachment_68497" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова с нови разкрития за баща си Ивайла Бакалова с нови разкрития за баща си[/caption]

Ужасената Ивайла с ужас си спомня инцидент по време на пътуване до Москва, когато е едва на 6 години. След като не успява да се сдържи и се изпуска, баща й жестоко я пребива, а майка й му вдига невероятен скандал, пише "Всеки ден".

Заради преживяното сестра й Божидара решава да поддържа лични връзки само и единствено с жени. Личната драма сплотява невероятно двете сестри и те остават изключително близки.

Ивайла Бакалова е виждала за последно баща си преди осем години. Оттогава не си говорят.

Манекенката споделя, че й е изключително трудно да говори за него и има чувството, че той я мрази. След думите на двете сестри д-р Божидар Бакалов заяви, че не иска да има нищо общо с тях, тъй като му петнят името.