юли 14, 2024

Ивайла Бакалова се оплела в мрежа при инцидента в Къртицата

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-se-oplela-v-mrezha-pri-incidenta-v-karticata/143640 Kliuki.net
Ивайла Бакалова се оплела в мрежа при инцидента в Къртицата

Ивайла Бакалова е в много тежко състояние, лекарите не се ангажират с прогнози за състоянието й

Ивайла Бакалова наистина е претърпяла зверски инцидент в Къртицата. От ТВ7 буквално преди минути потвърдиха, че бившата миска е пострадала жестоко при поредната мисия в шоуто и в момента се намира в болница. От Kliuki.net научихме какво точно се е случило във фаталната игра.

[caption id="attachment_70393" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова е пострадала сериозно Ивайла Бакалова е пострадала сериозно[/caption]

Ивайла Бакалова е била изстреляна с катапулт след което се е приземила в специално нагласена за целта мрежа. Там обаче манекенката се оплита наистина жестоко. Вследствие на пристягането на дебелите въжета, бившата Мис България чупи крака си на няколко места като най-тежките травми са в областта на капачката. Ивайла Бакалова е била откарана незабавно в болница.

Лекарите обаче все още не се ангажират с прогнози, тъй като счупването е изключително лошо. Източници от екипа издават, че не се знае доколко кракът на Ивайла ще бъде възстановен на 100%. На манекенката вече е направена една операция, а след минути започва и втората.

Начело на екипа от специалисти е доктор Тони Георгиев, който е определян за светило в областта. Самата Ивайла Бакалова е будна, въпреки състоянието си. Повече информация медиците ще обявят след 13 часа.

Със сигирност обаче травмата ще извади Ивайла Бакалова от шоуто дни преди финала.