март 29, 2024

Ивайла Бакалова скочи лицемерно на Емо покрай интригата с Бориса

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-skochi-licemerno-na-emo-pokray-intrigata-s-borisa/143061 Kliuki.net
Ивайла Бакалова скочи лицемерно на Емо покрай интригата с Бориса

Ивайла Бакалова скочи лицемерно на Емо Каменов покрай интригата с Бориса Тютюнджиева

 

Ивайла Бакалова скочи лицемерно на Емо Каменов покрай интригата с Бориса Тютюнджиева, коментират зрители на Къртицата, забеляза Kliuki.net!

[caption id="attachment_65324" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова скочи лицемерно на Емо Каменов покрай интригата с Бориса Тютюнджиева Ивайла Бакалова скочи лицемерно на Емо Каменов покрай интригата с Бориса Тютюнджиева[/caption]

В снощния лайф на предаването беше надълго и нашироко обсъден скандала с Бориса и холивудския актьор, с когото тя имала афера, както твърдеше Емил Каменов.

[caption id="attachment_65325" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова изведнъж се загрижи за Бориса, а по-рано твърдеше, че тази история всички я знаели отдавна Ивайла Бакалова изведнъж се загрижи за Бориса, а по-рано твърдеше, че тази история всички я знаели отдавна[/caption]

Манекенката обяви, че ще заведе дело, защото трябвало да се защити, тя дори не познавала Силвестър Сталоун. Фенове на Къртицата обаче ясно си спомнят, че когато Емо Каменов разказваше историята си, Ивайла Бакалова толкова убедено обяви пред останалите, че това се знае от всички.

При условие, че тя взе участие в раздухването на клюката, още повече с такава увереност, то реакцията й на номинациите се стори изключително странна на околните.

Ивайла Бакалова взе емоционално да обяснява как била възмутена като жена, че това се случило и по думите й Емил си бил изпуснал нервите, а не трябвало да се стига дотук.

Тя отказвала да участва в този цирк и по тази причина протестира, като си заби копието на Георги – най-близкият й в Базата. „Имах намерение да посоча някой, който считам за Къртицата, но след цялата тази работа, която се разигра, а не биваше, аз не мога да го понеса и ми дойде в повече”, категорична беше Ивайла Бакалова.

За мнозина обаче поведението й определено не пасва на държанието й по времето, когато Емил си позволи да набеди Бориса Тютюнджиева.

Вижте сами как лицемерно скочи Ивайла Бакалова!