март 28, 2024

Ивайла Бакалова в болница, Жоро в депресия от тревога!

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-v-bolnica-zhoro-v-depresiya-ot-trevoga/143647 Kliuki.net
Ивайла Бакалова в болница, Жоро в депресия от тревога!

Ивайла Бакалова се оперира заради травмата, Жоро Стоянов се поболя от тревога

Ивайла Бакалова влезе в болница заради счупен крак, а ММА боеца Георги Стоянов направо се поболя от тревога. Мачото е толкова притеснен, че дори е готов да напусне състезанието, само и само да е до нея.

По време на играта вчера, Ивайла Бакалова се контузи. Миската се оплете във въжетата, падна лошо и си счупи коляно и кост. В момента красавицата е в болница, на операционната маса и прави всичко възможно да се възстанови от травмата. Жоро обаче е по-притеснен и от нея и място не може да си намери.

[caption id="attachment_70496" align="aligncenter" width="300"]Жоро се поболя от тревога по Ивайла Бакалова Жоро се поболя от тревога по Ивайла Бакалова[/caption]

По време на лайфа сутринта, спортистът се обърна към камерите и пожела на Ивайла Бакалова бързо възстановяване. „Ще се видим след два—три дни, това ти беше пауза от Къртицата“, закани й се той. Спортистът е готов да даде всичко, само и само любимата му да се оправи. И макар до последно Ивайла да отбиваше ухажването му, факт е младият мъж е луд по миската и незнанието за състоянието й просто го убива.

[caption id="attachment_70423" align="aligncenter" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова е в болница и ММА боеца е на тръни[/caption]

Зрители дори коментират, че ММА боецът е готов дори да напусне играта, само и само да е с Ивайла в болницата и да я подкрепя. „То е ясно вече, че той е Къртицата, явно няма търпение да излезе и да е с нея“, споделят потребители в мрежата.