март 28, 2024

Ивайла Бакалова влезе в болница, напуска Къртицата?

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-vleze-v-bolnica-napuska-karticata/143638 Kliuki.net
Ивайла Бакалова влезе в болница, напуска Къртицата?

Ивайла Бакалова се е потрошила жестоко при една от каскадите в шоуто, от продукцията засега мълчат

Ивайла Бакалова е влязла в болница! Бившата Мис България се е потрошила жестоко по време на изпълнението на мисия в Къртицата. Ивайла Бакалова е пострадала по време на каскада с катапулт, а в резултат на инцидента, кракът на миската е потрошен на няколко места.

[caption id="attachment_70382" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова се потроши в Къртицата? Ивайла Бакалова се потроши в Къртицата?[/caption]

Ивайла Бакалова е била откарана незабавно в частна клиника, където медицински екипи се борят да поправят щетите от тежката травма, за да може манекенката да се движи нормално, научиха от Агенция ПИК. Това обаче най-вероятно ще я извади от играта само няколко дена преди финала.

Източници от продукцията разкриват, че счупването на крака на Ивайла Бакалова е изключително лошо и е на няколко места. Което на практика означава, че тя е аут, точно както се случи и с оперния певец Стоян Бончев.

Както знаете, той напусна Къртицата още в първите седмици на шоуто след като счупи крака си по време на футболен мач, който беше и игра в предаването. Сега ситуацията се повтаря по почти същия начин и с Ивайла Бакалова, която ще трябва да се откаже буквално на финалната права.

Дали пък участниците във втория сезон на Къртицата не са жертва на проклятие, питат се феновете. От продукцията все още липсва официално потвърждение или опровержение на инцидента.

Ивайла Бакалова / Участник в Къртицата 2by dark_angel_98