април 23, 2024

Иво Андонов се изчерпа – ликвидират образа му в Под прикритие?

https://kliuki.net/kliuki/ivo-andonov-se-izcherpa-likvidirat-obraza-mu-v-pod-prikritie/142635 Kliuki.net
Иво Андонов се изчерпа – ликвидират образа му в Под прикритие?

Иво Андонов се е изчерпал и по всяка вероятност ще бъде ликвидиран

Иво Андонов ще бъде ликвидиран?!

Един от любимите персонажи в Под прикритие по всяка вероятност ще намери смъртта си в мафиотската война, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_62041" align="alignright" width="300"]Иво Андонов ще бъде ликвидиран - изчерпал се като образ в Под прикритие Иво Андонов ще бъде ликвидиран - изчерпал се като образ в Под прикритие[/caption]

Като причина за тази развръзка се посочва и желанието на самия актьор да се махне от сериала, писа изданието HotArena.net. Култовият филм взе да затъва, а Захари Бахаров, който играе Иво Андонов, вече се замислял дали покрай това няма да пострада и собственият му имидж.

От началото на четвърти сезон зрителите са крайно недоволни от това, което виждат. Дали очакванията им бяха големи или сценаристите прекалиха с издънките, не може да се каже със сигурност, но лошото е, че много от образите загубиха блясъка си и бяха тотално развенчани.

Съвсем скоро може би ще станем свидетели на сцена, в която Иво Андонов ще бъде убит, споделят запознати пред „Всеки ден”. Бахаров вече провел разговори с продуцентите как да бъде изваден от Под прикритие. Той бил силно раздразнен от критиките и ниското ниво на новите серии.

И понеже имал безпогрешен усет, той подозирал, че проектът няма да му донесе повече слава, най-много окончателно да се провали и да отнесе и него. Някои анализатори допълват, че Иво Андонов на практика се е изчерпал и няма какво повече да покаже на феновете.

Той се превърна в основен конкурент на Джаро, стана жесток и безскрупулен подземен бос, води битки за територии и най-логичният завършек е да бъде покосен от отмъщението на тези, които е засегнал.

А вие считате ли, че Под прикритие ще има смисъл без Иво Андонов?