декември 06, 2023

Иво Аръков и Мика Стоичкова скъсаха, той не го приема?

https://kliuki.net/kliuki/ivo-arakov-i-mika-stoichkova-skasaha-toy-ne-go-priema/143989 Kliuki.net
Иво Аръков и Мика Стоичкова скъсаха, той не го приема?

Иво Аръков и Мика Стоичкова обявиха официално, че вече не са заедно, актьорът изглежда не е съгласен

Иво Аръков и Мика Стоичкова обявиха, че се разделят. Новината дойде напълно неочаквано както за феновете, така и за приятелите на двойката. Които бяха сочени за пример за стабилност и взаимно разбирателство, въпреки младостта си. И в един момент дойде напълно еднаквото съобщение, което Иво Аръков и Мика Стоичкова публикуваха в личните си профили във Фейсбук.

[caption id="attachment_73350" align="alignright" width="300"]Иво Аръков и Мика Стоичкова в щастливите им времена Иво Аръков и Мика Стоичкова в щастливите им времена[/caption]

С него звездите обявиха, че се разделят, но ще продължат да се подкрепят и да бъдат приятели. Изглежда обаче актьорът не приема толкова леко краха на отношенията си с щерката на Камата, коментират негови приятели в социалната мрежа. Където звездата от "Фамилията" не е променил статуса си на "обвързан". Въпреки поста си от преди няколко дена.

[caption id="attachment_73351" align="alignleft" width="228"]Иво Аръков още се чувства обвързан Иво Аръков още се чувства обвързан[/caption]

Това накара близките му да смятат, че Аръков страда от раздялата, въпреки твърденията, че всичко е минало мирно и тихо. "Явно не му е леко", смятат форумци. Разбира се, появиха се и мнения, че Иво Аръков и Мика Стоичкова не са разделени, а просто търсят повод да се шуми покрай тях.

"Сега, след края на сериала, за него не се говори толкова и двамата се чудят как да поддържат интереса на хората", убедени са част от онлайн потребителите.