април 20, 2024

Иво Аръков надмина дори и себе си

https://kliuki.net/kliuki/ivo-arakov-nadmina-dori-i-sebe-si/166843 Kliuki.net
Иво Аръков надмина дори и себе си

Актьорът се барна стилно с „Версаче“


Не е трудно да се отгатне защо до вчера обличащият се спортно и семпло Иво Аръков, сега се е наконтил с шарено екипче на „Версаче“ и е сложил очила същата марка, за които се е изръсил поне с 600 лева. Много вероятно е актьорът да се е повлиял от новата си любов Габриела Николаева, която го е заразила с модните си увлечения. Двамата имат връзка от близо 2 години, а актьорът не крие, че е на седмото небе от щастие, откакто е с нея.

Иво Аръков и пловдивската му приятелка са за втори път на почивка в Гърция това лято. За първи път те почиваха преди турнето „Хотел 6 звезди – ексклузивна актьорска вечер“ през юли, в което актьорът имаше участие. Сега влюбените гълъбчета се радват на слънчевите лъчи за втори път в южната ни съседка. Хубавицата лепи мъжките погледи с възедрия си бюст, за който се кълне, че е естествен, но злите езици съскат, че е подсилван със силикон. Иво пък е влязъл в добрата си форма и пъчи мускули на плажа.

Габи е с 13 години по-млада от Аръков, но възрастовата разлика не оказва негативно въздействие на връзката им. Напротив, Иво е споделял, че с новата си приятелка се чувства добре, че е спокоен и че именно това е човекът за него.
Източник: „Уикенд“