април 16, 2024

Иво Аръков нападна Николета Лозанова: Опростачава!

https://kliuki.net/kliuki/ivo-arakov-napadna-nikoleta-lozanova-oprostachava/146526 Kliuki.net
Иво Аръков нападна Николета Лозанова: Опростачава!

Иво Аръков очевидно недолюбва плеймейтката и манталитета й

Младият актьор Иво Аръков нападна Николета Лозанова директно в свое интервю пред българска медия. Аръков недоумява защо се дава ефирно време за такива предавания, като нейното.

[caption id="attachment_91990" align="alignright" width="300"]Иво Аръков захапа Николета Лозанова Иво Аръков захапа Николета Лозанова[/caption]

Самото й присъствие опростачва зрителите. Какво може да предложи на хората една супер зле в интелектуално отношение тв водеща, се пита актьорът.

Несполучливите й напъни да бъде интересна и да занимава тв феновете си с мръсни истории от ежедневието на звездите, хванати по бели гащи и да ги показва от тв екрана в националния ефир, е недопустимо. По този начин деградира духовно цялото ни общество, споделя Иво Аръков. Какъв пример за подражание показват подобни предавания и в какви идеали възпитават младите хора, възмутено надава глас срещу системата в театрите и телевизията актьорът.

Иво Аръков споделя пред интернет медията, че в България не се снимат филми , които да дават препитание на актьорите и те напоследък търсят изяви, като водещи на предавания или като участници в телевизионни програми. Не е допустимо да се предлагат само турски сериали на зрителите. Те се гледат, защото нищо друго не се предлага от малкия екран. Къде са българските, пита разтревоженият Аръков, пишат от bgreality.bg.

Припомняме ви, че Иво Аръков участва в последния сезон на ВИП Брадър. Там, той се срещна и запозна с фолкпевицата Кали. Иво споделя, че не харесва музиката, която Кали прави, но самата тя му допада. Съществува нещо странно в този наш живот, не можеш да одобряваш подобни личности, но въпреки това ги разбираш. Посочваш недостатъците на комерсиалното ни общество, но май искаш да си част от него.

Все отнякъде трябва да се започне, мечтае актьорът. Повече стойностни филми и телевизионни предавания трябва да се произвеждат в нашата държава. Така постепенно ще се ограмоти народа ни и ще има за пример стойностни неща, а не само станалата толкова популярна сред младите чалгакултура.