декември 06, 2023

Иво Аръков за рождения ден на Мика: Обичам те!

https://kliuki.net/kliuki/ivo-arakov-za-rozhdeniya-den-na-mika-obicham-te/144285 Kliuki.net
Иво Аръков за рождения ден на Мика: Обичам те!

Иво Аръков не пропусна да поздрави бившата си за празника й, въпреки раздялата им

Иво Аръков за пореден път показа защо все по-успешно се налага като новият любимец на дамската част от зрителите. Актьорът успя да си изгради образ на изключителен романтик, благодарение на връзката си с Мика Стоичкова. И въпреки ролята на гадняр във "Фамилията". Именно отношенията му с щерката на Стоичков обаче го поставиха в центъра на вниманието.

[caption id="attachment_77804" align="alignleft" width="300"]Иво Аръков се обясни в любов на Мика Иво Аръков се обясни в любов на Мика[/caption]

Симпатягата и звездната щерка изживяха бурна любов, която не криеха от очите на останалите. Изненадващо за всички обаче преди няколко седмици обявиха, че слагат край на връзката си. Раздялата им дойде като гръм от ясно небе на всички, които започнаха да гадаят кой кого е зарязал и защо. И макар да обявиха, че случилото се е по взаимно съгласие, изглежда Иво Аръков все още страда по доскорошната си любима.

Актьорът публикува трогателно послание в личния си профил във Фейсбук по повод рождения ден на Мика. "Любовта ми към теб не беше скрита... Обичам те! Бъди щастлива!", написа звездата в социалната мрежа. И придружи думите си със снимка на двамата от времето, в което все още бяха заедно.

Жестът му естествено трогна онлайн потребителите, които не скриха възторга си от думите му. Но и се зачудиха дали зад тях не се крие нещо повече от приятелски жест. И дали Иво Аръков все още страда за дъщерята на Камата?