март 28, 2024

Иво Карамански-младши взе фамилията на Александър Сано

https://kliuki.net/kliuki/ivo-karamanski-mladshi-vze-familiyata-na-aleksandar-sano/146480 Kliuki.net
Иво Карамански-младши взе фамилията на Александър Сано

Иво Карамански-младши не иска да го свързват с баща му

Иво Кaрамански-младши вече е с нова фамилия. Фамилията на втория му баща Александър Сано, който го прие като свой роден син. Запознати споделят, че от няколко месеца, откакто майка му се омъжи за актьора, младежът се представя с новата си фамилия в средите в които се движи.

[caption id="attachment_91783" align="alignleft" width="300"]Иво Карамански-младши взе фамилията на Александър Сано Иво Карамански-младши взе фамилията на Александър Сано[/caption]

Какви са мотивите да предприеме тази стъпка, тинейжерът най-добре си знае. Той много добре е запознат с битието на баща си, самата Нели, майка му, многократно е споменавала, че не е спестила нищо на сина си за миналото на биологичния му баща.

Може би младежът иска да се разграничи от това минало, да не носи негативите на фамилията Карамански, или, което е по-вероятно, с приемането на фамилията на пастрока си, иска да засвидетелства голямата си благодарност и признание за всичко, което Сано-старши прави за доведения си син.

Раснал без баща, Иво намира в Александър Сано не само бащата, който толкова му е липсвал, а и истински приятел.

Самият Александър също е раснал без баща и затова полага максимални усилия децата му да се чувстават добре, да не им липсва нищо. Никога не е делил двете си деца, собственото, малката Ава и доведения си син Иво. Винаги е подкерпял Иво като истински любящ баща. Но защо като. Актьорът е точно такъв, истински.

Когато след контузия, младежът прекъсва тренировките си по тенис и се захваща с музика, Александър Сано му прави звукозаписно студио вкъщи, с техника от най-добро ниво. И дори Иво вече има участия, които му носят популярност и многобройни фенки. Звездата от „Под прикритие” подкрепя сина си и когато той се пробва да тръгне по неговите стъпки с участието си във филма „Виктория”.

Затова Иво Карамански-младши вече носи с гордост новата си фамилия – Сано, научиха от hotarena.net. Защото не само красивата Нели е открила семейното щастие точно с Александър, а и Иво е намерил истинското си семейство благодарение на Сано-старши.