февруари 29, 2024

Ивон Динева се спаси от обезитета на Коко

https://kliuki.net/kliuki/ivon-dineva-se-spasi-ot-obeziteta-na-koko/142763 Kliuki.net
Ивон Динева се спаси от обезитета на Коко

Ивон Динева се спаси от обезитета на Коко, неузнаваема е

Ивон Динева е направо неузнаваема. Дъщерята на Анелия се отърси от детската си пълнота и вече се превръща в очарователна млада госпожица. Снимка на Анелия и Ивон се появи в страницата в социалната мрежа и предизвика възторжени коментари. Много от феновете пишат, че Ивон е на път да стане истинска красавица точно като майка си.

Само преди годинаИвон Динева беше изключително пълна. И се говореше, че е наследила обезитета на баща си Коко Динев. Заболяването на известния бизнесмен е свързано с наднорменото му тегло и натрупването на излишък от мастна тъкан. А педиатри коментираха, че синът на Коко и Емилия Иван и дъщеря му Ивон са наследили обезитета на баща си.

[caption id="attachment_62917" align="aligncenter" width="300"]Наследницата на Анелия расте истински ангел Наследницата на Анелия расте истински ангел[/caption]

Днес от притеснителната пълнота наИвон Динева няма и следа, а малката чаровница расте здрава и щастлива, за голяма радост и успокоение на близките си. Мнозина от почитателите на Анелия просто не могат да я познаят и коментират, че от миналата година до днес е настъпила коренна промяна.

[caption id="attachment_62915" align="aligncenter" width="300"]Ивон Динева се спаси от обезитета на Коко Ивон Динева се спаси от обезитета на Коко[/caption]

Дъщерята на Анелия не само се е отървала от наднорменото тегло, но е изкласила и на ръст. И все повече заприличва на майка си като млада.

[caption id="attachment_62916" align="aligncenter" width="238"]Ивон само преди година Ивон само преди година[/caption]

„Толкова си приличате“, „Какви красавици, прекрасни сте“, „Леле, Ивон колко е пораснала!“, „Вече е истинска млада дама“, възхищават се фенове на Анелия на дъщеря й.