март 28, 2024

Ивон на Анелия се разхубави! Става стройна като нея – виж!

https://kliuki.net/kliuki/ivon-na-aneliya-se-razhubavi-stava-stroyna-kato-neya-vizh/142791 Kliuki.net
Ивон на Анелия се разхубави! Става стройна като нея – виж!

Ивон на Анелия се разхубави, обсъждат в мрежата дъщерята на фолк певицата

Ивон на Анелия определено се разхубави напоследък, видя Kliuki.net!

Това обсъждат и след наградите на Планета фенове на фолка в мрежата. Дъщерята на Анелия взе да става стройна като нея и дава заявка, че ще израсне обаятелна досущ като мама.

[caption id="attachment_63183" align="alignright" width="205"]Ивон на Анелия се разхубави, става стройна като нея Ивон на Анелия се разхубави, става стройна като нея
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Доскоро тя се считаше за тотално копие на баща си Коко Динев. Ивон обаче вече е голямо момиченце и е гордостта на родителите си.

Тя се появи на церемонията, за да подкрепи Анелия и дори получи, вместо нея една от статуетките. Анелия се представи на ниво на сцената, въпреки че се стигна до гаф с косата й, но Ивон я аплодираше и непрекъснато й изпращаше целувки.

През последните месеци Ивон на Анелия е израснала и е издължила фигурата си. Майка й е известна с почти манекенското си тяло, което поддържа с диети и спорт.

От време на време и тя се отпуска, когато зарязва диетите, но винаги е била привлекателна и секси. Наследничката й има потенциала да „открадне” хубостта на Анелия, а един ден може дори да демонстрира и същия талант.

Само бъдещето ще покаже дали това ще се случи или Ивон на Анелия ще прояви други амбиции. Покрай популярността на Анелия тя спокойно може да се възползва от възможностите, които биха й се отворили, категорични са потребители.

Вижте сами как се разхубави и става стройна Ивон на Анелия!