юли 27, 2024

Изи от “Хелс Китчън” преборила тежка депресия и мисли за самоубийство (Кулинарката с любопитни подробности за живота си)

Симпатичната инфлуенсърка не се притеснява да говори за проблемите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/izi-ot-hels-kitchan-preborila-tezhka-depresiya-i-misli-za-samoubiystvo-kulinarkata-s-lyubopitni-podrobnosti-za-zhivota-si/223309 Kliuki.net
Изи от “Хелс Китчън” преборила тежка депресия и мисли за самоубийство (Кулинарката с любопитни подробности за живота си)

Участието ѝ в “Хелс Китчън” безспорно ѝ бе полезно, тъй като голяма част от хората дори не бяха чували за нея. Популярността в случая неизменно бе свързана и с голямо натоварване заради снимките, което обаче по никакъв начин не е навредило на останалите ѝ ангажименти. Към днешна дата Изи без притеснения се връща и в по-далечното минало, когато е страдала от тежка депресия. Това се случило в ученическите ѝ години и било свързано с раздялата с тогавашния ѝ приятел. Тя трудно преживяла всичко и дори в главата ѝ се навъртали суицидни мисли. Слава богу, не стигнала дотам да осъществи идеите си, но пък темата за самоубийството продължава да я вълнува и днес.

В книгите си, както и в подкаста си Изи не спестява коментарите си за психичното здраве. За момента не мисли за брак и дете, но все пак ги има като бъдеща опция за живота си. Предстои ѝ диплимиране в Шуменския университет по специалността “Българистика и медии”, както и преиздаване на втората ѝ книга – “Причината”, с включени нови глави. С времето се е научила да приема очилата си като част от имиджа си и признава, че не спазва никакви диети. В любовта е щастливо обвързана и макар в началото с гаджето да са само приятели, впоследствие искрата между тях пламва.

Източник: flagman.bg